Pages

Tuesday, November 13, 2012

Gambar Anak-Anak di Hari Keluarga di Sunway Lagoon

Nak share sedikit gambar anak-anak semasa hari keluarga di Sunway Lagoon. Memang happy betul anak-anak. Bila aja daftar setiap anak-anak diberikan water gun, so bolehlah tembak menembak ya. Memang main sakan Danish sampaikan sakit kaki.
Afiqah pun tidak melepaskan peluang sambil menyertai permainan yang disediakan.
Danish dapat menangkap banyak gak ikan, last-last kumpulan kuning dapat nombor dua, Afiqah pula walaupun hanya menangkap seekor ikan, berjaya menjuarai permainan memandangkan kawan-kawan dalam kumpulannya menangkap banyak ikan.
Permainan musical tubes ni memang menarik, untuk dewasa pun ada. Jangan tak percaya kumpulan sharinginfoz menjadi juara dan dapatlah hadiah berupa pisau dan bekas makanan IKEA. Ni le hadiah yang dimenangi kalau nak tengok ya.

2 comments:

Bo the Nerd said...

Memang seronok tengok anak-anak enjoy..

KiD said...

Aku nak dikir kartun.. Nak dikir kartun... Hihihi