Pages

Friday, November 9, 2012

Betul ke Dapat Tiket Free Sunway Lagoon Sempena Cuti Sekolah?

Memang betul dapat tiket free untuk masuk Sunway Lagoon. Ini memandangkan kat tempat kerja ada buat family day, so bolehlah bawa family bergembira sempena cuti sekolah. Dapat masuk ke 5 parks di Sunway Lagoon, water park, amusement park, extreme park, wildlife park dan scream park.

Kalau pergi sendiri dewasa RM90 manakala anak-anak RM65 seorang so semuanya RM310. Ok juga kan tak payah bayar tiket nak masuk.

Di samping itu juga dapat voucher untuk breakfast dan lunch untuk 4 orang. Memang not bad kan?

8 comments:

Nur Fauzi Bassar said...

family day sunway ke?
dulu masa belajar pernah jugak pergi. beli tiket dengan harge murah dari staff yang taknak pegi.

HeNRieTTa JoSe said...

wah...bestnye...bleh la enjoy tiem cuti skul neh...

Anonymous said...

adik ipar saya haritu g family day sunway....ya ampun hazabnye jangan cerita la. penuh dan sesak...masuk kejap je lepas ambik makanan terus keluar.

SURIA AMANDA said...

la...sempena family day mmg la dapat free...ish...

Eliss Mie said...

wahh..seronoknya dapat tiket masuk percuma tu :) saya bulan depan ke tasik merah family day ofiz tapi kena bayar jugak sket

Sharinginfoz said...

nur fauzi: bukan hari keluarga sunway

henrietta: lepas habis join member2 office, boleh buat hal masing2

anon: harap2 tak le sesak2, maklumlah baru start cuti sekolah

suria: itu yang seronok

elissmie: oklah bayar sikit2 kan

Zura said...

ye ke..??

Suke Terjun said...

Ni dah bagus, blh main air percuma ni... ade limit x berapa orang yang dapat free ni.. Kuar main air ramai2 kompem best giler ni..