Pages

Sunday, October 7, 2012

Suka Betul Afiqah Jadi Pengawas


Baru-baru ini my daughter, Afiqah dilantik sebagai pengawas sekolah rendah tapi ianya tidak rasmi lagi. Cikgu bagi tempoh percubaan baru. Bila dapat tag, apa lagi seuka betul, siap minta hadiah from mummynya pula. Nasib baik tak minta ngan ayahnya. Anyway macam mana cikgu eja salah pula, sepatutnya Afiqah tapi print Atiqah pula.

Sebelum nak dapat jawatan ni, kena ambil ujian pas tu interview pula. Memang macam-macam sekarang ni. Anyway antara soalan-soalan yang ditanya adalah sebab apa nak jadi pengawasa dan juga apa tugas-tugas sebagai pengawas.

Semoga Afiqah dapat jadi pengawas selepas tempoh percubaan nanti.

8 comments:

NUR said...

WAH SIAPA ADA TEMPOH PERCUBAAN PULA..

EH, X UPDATE PASAL BOLA?

selangor vs kelantan 6.10.2012

Sharinginfoz said...

nur: begitulah ceritanya, anyway takut ramai bosan lak selalu update pasal bola

skulluv said...

biasala tu ada temphoh percubaan. manala tau ada bakat kat tempat lain ke. hehe

:)

amirah said...

ada tempoh percubaan..waa..tahniah ye kalo dpt nanti afiqah

Amirul Hakim said...

tahniah! kecil-kecil cili api

cimon said...

Mcm bapaknye jgak (^_^)

Myzul said...

macam nak conform kerja pulak ada tempoh percubaan..apa2 pn tahniahlah

Zura said...

kat sekolah jd ahli lembaga koperasi...itu pun dh terase glemer...hehehe..