Dapatlah sepinggan, memang sorang tak habis le. Makan ramai-ramai waktu petang sedap juga, panas-panas daging ni, nak le pula daging yang fresh.
Ni le benda alah yang digunakan untuk bakar daging tu. Memang biras selalu juga bakar ayam, ikan menggunakan pan ajaib ni.
Antara bahan yang digunakan untuk perap daging tu adalah rosemary.
So tiram pun boleh juga digunakan untuk menambah kesedapannya.
Tak sah kalau tak ada garam kunyit. Apa-apa pun memang sedap daging bakar ni. Diratah begitu sahaja dan dicicah ngan sos cili. Memang sempoi.
10 comments:
perot jadik lapar balik lepas tengok gamba2 ni -.-
WAAA...YUMMY...
Terbaik ~~~!!!
wooo ho hoo daging bakar mengancam abis, itew pon kalu takdak darah tinggi...hehe
waa. bestnya...
musim makan daging.. ha ha..
Yummy...smlm ibu saudara pown buat bakar...tp ala ala sate.....xsuka daging.....tapi sedap.....so mam juga lew....hehehe.....
Cicah air asam..power!
pergh..tetiba meleleh lak air liur nih..
siyes nampak awesome gile!... teringin lak wpun tgh kenyang gile skrg...hehe
Uihhh terliur.... :-)
Post a Comment