Pages

Tuesday, October 23, 2012

Hari Kanak-Kanak Pun Nak Hadiah?

Hari ini ada sambutan sempena Hari Kanak-Kanak kat sekolah my children, Danish dan Afiqah. Murid-murid kiranya bawalah makanan or minuman ala-ala potluck untuk berkongsi.

Tapi yang kelakarnya, anak pompuan, Afiqah tak kena mengena menangis sebab kitaorang tak beli hadiah untuk dia. Memang cukup pelik, takkan hari Kanak-Kanak pun kena bagi hadiah. Dia claim sebab dia kanak-kanak so kenalah bagi hadiah.

Memang kelakar betul kanak-kanak sekarang ni? Mana le dia dapat idea untuk minta hadiah pula.

8 comments:

cimon said...

Bli kan eskrim BR. Sonyap truss. Hik3 (^_^)

encik aed said...

budak2 zaman sekarang

icee-yah said...

hihi..maybe sbb kat sek cikgu ade bg hadiah kot pd knk kank:-)

eelobor said...

dah hari dia.... raikan jer bro. hihihi... meh jale umoh uncle rayo aji nih.... uncle bui hadiah gigi lembu. hehehe... gurau jer bro....

hazman aka species1980 said...

alahai.... cute je Afiqah yea... boleh je abah dia kasi belanja makan BASKIN ROBBIN kan

amirah said...

hihihi..kelakar la afiqah ...tp apa salahnya kan? huhu

Zura said...

pulak dah tp rosmah mansur sarankan hari kanak2 di beri percuma makan n tgk wayang...

KiD said...

hari bapa ada hadiah... hari ibu ada hadiah... hari kanak2 pun kena laaa.. kut.. hehehee