Pages

Wednesday, October 31, 2012

Public Mutual Berhad digantung oleh KWSP @Unit Trust

Sebelum ni ada tengok dalam website KWSP mengenai penggantungan Public Mutual Berhad untuk membuka akaun untuk ahli KWSP dan / atau menerima pemindahan simpanan ahli KWSP mulai hari 29 Oktober 2012.

Tetapi bila check kembali kat website KWSP mengenai Public Mutual @unit trust ianya sudah tiada, maybe siaran akhbar itu dibuang oleh KWSP.

Tapi kalau nak tahu lanjut boleh baca kat bloh matjoe. Tak tahu le sebab apa, kita tunggu pengumuman selanjutnya oleh KWSP mengenai penggantungan Public Mutual ya.

Anyway mengikut tokey unit trust @jocko, Public Mutual sudah bersih daripada penggantungan, so mulai esok, 31 Oktober 2012, pencarum KWSP boleh melabur kembali. Public Mutual juga ada membuat siaran akhbar mengenai penggantungan yang ditarik balik oleh KWSP.

6 comments:

SURIA AMANDA said...

semalam baru org public mutual call suruh atau dalam ertikata paksa i amik ngan dia...giler..xde makna nak layan

Rasp said...

uikkksss suspen gak nie...
kena follow up and tengok aaa...
thx for info...

HeNRieTTa JoSe said...

thanks for the share....

FARAH deeb said...

Ape ke hey nye pulok? Padan le tak dapat stetment dari PM bulan ni huhuuu...
My latest Entry :)
WW: Ekau Hado? Heheh...

Myvitrd said...

lega dengar berita tu semalam.. :-)

Smiley said...

resolved dah... :)