Pages

Saturday, December 8, 2012

Jom Berenang di Pagi Hari

Walaupun kat tempat kitaorang tinggal ada swimming pool tapi jarang guna facility ni. So sekarang ni nak optimumkan penggunaannya memandangkan anak-anak nak sangat berenang walaupun tak tahu. So kenalah ajar diaorang. Tak tahu sama ada pandai ke sharinginfoz ajar mereka.
Just now, baru aja habis berenang. Maybe lepas ni setiap hari Sabtu kena selalu swimming, kan berenang ni digalakkan. 
Danish enjoy betul tapi kenalah pakai benda alah kat lengan tu. So mula-mula ajarlah diaorang cara untuk mengapungkan badan dan mengawal pernafasan. Nampaknya memberi response yang baik.
Afiqah pula macam segan-segan aja nak berenang. Tak apa, lama-lama pandailah ya.

5 comments:

icee-yah said...

betul tu.takpe,blajar sikit sikit.nnt mesti pandai:)

vidalsisah said...

Nanti bila lama2 dan dorang dah tertelan byk2 air kolam tu, pandai ler...hehe.

✿A I N A A✿ said...

ni bukan setakat budak2 je suka ni, org tua seperti ena ni lau dapat mandi.. seronok tak terkata... XD bestnyaaaaaaaaaaaaaa

Daddy Zuki said...

salam. anak2 je ke berenang? ibubapa kena join sekali.

Farid Adam said...

mak bapak join lepas amek gambar anak2 berenang...kan2?? hehe...

- www.FaridAdam.com -