Pages

Saturday, December 8, 2012

Durian Crepe? No Thank You

Ramai betul beratur untuk beli durian crepe di Sumptuous Desserts, The Gardens. Maklumlah sekarang ni durian crepe sungguh popular. Baru-baru ini pun saya tidak terkecuali untuk mencuba durian crepe, pencarian durian crepe saya berakhir di Wangsa Maju. Selepas tu cuba lagi tapi semasa itu dengan Pavlova. Agak-agak mana satu yang lagi sedap, durian crepe or pavlova?
Setelah dua kali cuba durian crepe dalam tempoh masa yang tak jauh, nampaknya bila jumpa di Sumptuous Desserts, The Garden, saya tak terasa nak makan. Maybe dalam beberapa minggu lagi bolehlah makan durian crepe. 
Anyway kat The Gardens @Sumptuous Desserts, ada dua saiz. Yang saiz 2 ketul tu harganya RM4.
Kalau nak pack yang lebih besar, apa kata ambil yang 6 ketul, harganya RM10. Durian crepe ni tak jauh dari kedai jual karipap gergasi Homi.

Anyway, tokey durian crepe adalah tak lain tak bukan, bro eyriqazz. Mengikut eyriqazz, durian crepe kat Midvalley meet his expectation.

4 comments:

Ayu azmir said...

belum teringin lg

vidalsisah said...

Teringin jugak tp belah sini rasanya belom ada lg kot

✿A I N A A✿ said...

ena selalu beli kat Garden tu.. hehehehe...

mrs adam said...

durian crepe dah semakin glamer,pengaruh rakan blogger.mcm dulu2,macaroon,pavlova,red valvet,now durian crepe
*saya belum cuba lagi.huhu