Pages

Sunday, December 2, 2012

Durian Musang King @MAHA 2012

Semalam dah berpesta durian musang king dan D24 di Janda Baik. Hari ni plan nak pi MAHA 2012 nak cari durian sebab tengok kawan-kawan blogger yang pi sana sungguh enjoy dengan suasana dan juga aktiviti beli durian. Dengar cerita harga durian musang king kat sana murah.

Tadi kebetulan pula, biras datang rumah pas tu bawa durian musang king dan juga D24. So apa lagi makan le. Thanks bro bawa durian ni. Memang sedap betul durian. Kalau buat durian crepe pun sedap juga. First time makan durian crepe yang dibeli kat Wangsa Maju, memang sedap betul. 
Berbalik kepada cerita durian musang king ni, memang kalau makan sekali, nak lagi dan lagi. Lain kali kena cari lagi. Anyway so far yang paling sedap pernah makan ialah kat jalan Raub-Bentong. Bila le agaknya dapat cari durian musang king kat sana lagi. Anyway, sekarang ni bersepah-sepah durian, so harganya pun murah le kan.

7 comments:

✿A I N A A✿ said...

perghhh kuning dan fluffynyaaaaaaaaaa.... ena ni tak tahu la bntuk jenis durian Musang king, kingkong ke, ape ke.. janji makan dan mesti sedap.. =P

Suliana said...

pergh tgk kaler pun dah nmpk sedap :-) tak pernah rasa durian king lagi..

Myvitrd said...

tahun tak dapat pergi.. sbb kena standby dekat PWTC.. huhu

Rosmadi Shakri said...

kaler dia macam tak kuning sgt,, apsal???

fiza said...

Wah...sedapnya.

vidalsisah said...

Mkn durian biasa yg elok pon dah terangkat taw, kalu D24 ato musang king tataw la camane...hehe

Eliss Mie said...

hubby baru beli durian musang king kat ofiz dia, dapat murah jugak. aduha..terliur lagi..hehehe.