Pages

Thursday, August 9, 2012

Ramai Sanggup Beratur untuk Aiskrim Baskin Robbins Free

Ramai betul yang beratur semata-mata untuk dapatkan aiskrim Baskin Robbins percuma. Jom kita tengok sedikit gambar yang menggambarkan suasana beratur untuk Baskin Robbins.
Yang ni kat AU2 Setiawangsa, tengok ajalah di pintu masuk. 
Dekat Alamanda pun suasana tidak kurang hebatnya, kelihatan satu keluarga tengah makan dengan MCD.
Kat Kinta City, Perak pun ramai yang beratur. Kalau tak silap setiap orang yang beratur akan dapat 1 scoop aiskrim Baskin Robbins. Nak tahu harga Baskin Robbins?
 Pandangan dari atas kat KLFC (Festival City ke ni?).
Jom tengok kat AEON Bukit Indah, JB. Merata tempat orang beratur kan?

16 comments:

SyUhAdA said...

wow ! rmainye org..

nurfauzi said...

Pandai depa buat marketing.
Dalam ramai-ramai tu, takkan semuanya nak yang free kan? mesti ade yang tambah-tambah sikit aiskrim lain.

Adziim said...

Dekat Bukit Rimau ini pun ada, majority chinese la yang beratur.

puanbee said...

Tak sanggup lah nak beratus kerana 1 scoop aiskrim

Imarahkan Sunnah Nabi said...

banyak giler!! lapaq puasa sehari kot! haha! ^^ TIPS PANDUAN HIDUP

mama tisya said...

mmg tau rmi even AU2 dkt je ngan umh tp idak la p bratur..hehe

yangbaik said...

tak pernah rasa ais krim BR
yang tahu harganya amatlah... boleh tengok jer...

Rasp said...

ramai nye...
yg untung org cina lah kan...
sbb timing dia tak kena...
org islam sibuk berbuka and nak terawih kannnn...

Mak Lagenda said...

Tak sanggup nak beratur..sanggup tengok jep

hazman aka species1980 said...

biasa la kan bro... benda free...dan sedap memang jadi tarikan ramai...

nur said...

ramainya.. teringin juga.. tengok aje la..

Myvitrd said...

aku tak pernah lagi rasa aiskrim ni.. sebab mahal kot.. hehehe

fiza said...

Mkn free...sapa yg tak nak kan. Klo saya memang tak sanggup lah nak beratur panjang² tu.

HeNRieTTa JoSe said...

Ramainye...xsnggup nk bratur pjg...

eelobor said...

lebih ramai lg drpd yg pegi sambut ketibaan datuk di airport....

Zura said...

kalau dh ramai cm nie xkose nk g..hehe