Pages

Monday, August 20, 2012

Berhari Raya dengan Kek Lapis Sarawak

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Raya kan sebulan. Anyway ni gambar masa bulan puasa.
Ni le 4 kek lapis yang dibawa balik ke kampung khas from Kuala Lumpur.
Memang sedap kek lapis ni, bila dipotong kecil-kecil, memang menarik hati siapa sahaja yang tengok.Bila makan sedap le pula.
Macam-macam jenis kek lapis ada, pilihlah yang mana satu berkenan di hati.
Anyway kek lapis ni saya beli kak Prima Kek Lapis di Prima Sri Gombak.

7 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun suka kek lapis ni,, sangat best, manis,, well,, i am a kelantanese,, hehe

vidalsisah said...

Saya suka kek lapis ni, aritu adik kirim dr sarawak.

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...mmg sdap....ada yg rietta suka, ada yg kurang...hehehe....

BEN ASHAARI said...

Selamat Hari Raya bro ! maaf zahir dan batin .

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya :)

Jemput Baca/Komen .

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

saveqmm said...

semalam beraya rumah kawan,dia hidang 7 jenis kek lapis...hahaha!...makan sampai tak sedar diri...kehkehkeh....

hazman aka species1980 said...

kek lapis nei layan time makan minum petang ... best nie