Pages

Thursday, August 23, 2012

Kereta Kena Tarik di Pagi Raya

Mood raya masih ada lagi tapi raya ke-4 ada sedikit cobaan. Kereta kena tarik, masa tu kat area Hospital USM. Nasib baik ngan ayah aja. So datanglah abang tolong ambil. Semalam juga ada akad nikah adik lelaki.
Nak tahu cerita selanjutnya, tunggu entri yang akan datang ya. Memang tak bernasib baik kan?

UPDATE: MISTERI KERETA DITARIK TERBONGKAR

7 comments:

Myvitrd said...

huhu.. nilah yang paling merisaukan kalau keluar gi beraya bawa family.. rosak ke xcident bro

Ryne Moza said...

..harap baik2 saja..

Errah said...

alahai...kenapa ni..rosak ek..sabar la ea..

Bella Enveeus said...

Oh no.. What telah happen? Huhu..

Adziim said...

Habis bateri? Sempat lagi marketing follow entri akan datang. Haha

JMR said...

ni salah parking ke cmner ni?

shera haifa said...

haya kete sakit kene tarik.. hehe nsb baik xmsuk HUSM kene rawat kete tu.. :)