Pages

Wednesday, August 29, 2012

Biskut Raya Apa yang Sedap

Mula-mula raya mesti tak berselera makan biskut raya kan? nTapi sekarang ni mesti nak sangat makan. Jom kita tengok biskut raya apa yang paling sedap.
Yang ni wifey suka sangat. Apa lagi kalau tak biskut almond crisp. Anyway biskut ke ni? 
Yang ni anak pompuan, Afiqah suka betul. Dah beberapa kali berhari raya, mesti cari cheese daisy. Memang cukup lembut biskut ni.
Danish pula suka biskut chocolate cookies. Memang ranggup dan rasa coklat yang sedap.
Tart cheese pun sedap juga.
Anybody suka dengan biskut beluncas hijau? He he he, belasah ajalah nama biskut ni.
White chocolate ni sedap dan ditambah pula dengan badam kat atas tu.
Biskut yang disukai ramai @almond london. Macam mana le nama biskut ni didapati. Boleh tak tukar kepada almond selayang ke?

13 comments:

Rozita said...

yg 1st tu nampak paling sedap..kena google resepi camni..

HeNRieTTa JoSe said...

eeehhhh...biskut yang pertama tu sangat yummy....

PSSS...banyaknye biskut raya....

PSSSS....rietta suka yang coklat coklat....ekekeke....tapi almond london dan macam kurang suka....

amirah said...

byknya kuih raya bro nik...waaa...saya mcm wife bro nik jugak..suka sgt yg tu..smp 8 balang beli..huhuhu

Mak Lagenda said...

Kuih raya ni mmg terasa lbh sedap bila mkn lps raya kan? Ha ha ha..

hazman aka species1980 said...

almond london yang paling sinonim kan... anyway kalau kat kelantan kuih aper yang menarik yea ?

Insan Biasa said...

almond lundang... kih2

ejaMaria said...

sekarang ni tengah popular biskut snow almond... cuba la try... sedap!

icee-yah said...

waa..banyak nya.semua nampak sedap sedap.tapi nanti me share my fav biskut raya pulak ye.:)

kak ina kl said...

salam aidil fitri buat kamu sekeluarga
amboi sedap-sedap biskut raya kat umah kamu..boleh datang beraya ek

fiza said...

Semua kuih sedap². Tapi saya suka kuih yg berasaskan coklat.

Murni Alfathunnisa said...

Biskut baru -- Ombak Rindu. Tapi yang jadi kemestian dah tentu lah Semperit & Tat Nenas...

Sharinginfoz said...

amirah: tak le banyak, gambar tu yang keluarga punya, saya beli beberapa bekas aja

hazman: betul tu almond lundang sedap

murni: tak pernah pula cuba benda alah ni

KiD said...

yang crispy tu nampak menarik.. beluncas ijo?? hehehehee