Pages

Saturday, August 18, 2012

Keadaan Trafik di Karak @Balik Kampung Kelantan

I am sure ramai juga yang memulakan perjalanan untuk balik kampung hari ini. Bagi semua saya ucapkan selamat memandu dan menempuhi perjalanan. Semoga diberi kemudahan dan kesabaran di sepanjang perjalanan.

Anyway yang balik kampung ke Kelantan, boleh ikuti status dengan mengikuti twitter @Karak. Memang ramai nak tahu macam mana keadaan di sepanjang highway Karak.

Jom kita tengok beberapa tweet:
  • haah. Jam teruk gila tadi dkat karak tu. Kau ada ktmana ? 
  • Perrrggh karak jammed dr tghmalam smpai subuh ni. Luckily blk jb. Tp merasa lah nk blk kl smula kang lalu karak
  • karak jam la,aku kat temerloh dah ni :p 
  • dekat highway Kuala Lumpur-Karak :) tak jam lagi tapi kenderaan agak lah jugak .  
  • Karak masih jammed
  • jammed teruk kot. Pastu berhenti sahur lagi. Tapi ni aku rasa dah nak keluar dah dari karak
  • Lepas Petronas Karak, boleh kira je berapa kereta yang ada dkt jalan ni.
  • haha tula.. Aku tgok google map,kt karak jamm teruk. Tu yg tdo lu td.. 
 Jom tengok gambar mengenai balik kampung ke Kelantan @Karak.
Di sepanjang highway Karak.
Di dalam kedai Mesra, Petronas, Karak.

4 comments:

skulluv said...

nasib baik balik awal.hehe

vidalsisah said...

Sharinginfoz org kelantan ke? Hakak pon org kelantan taw. Tp... suke dok trg...hehe

Sharinginfoz said...

skulluv: selamat le bro

vidalsisah: memang orang Kelantan, hari ni mengambil masa 9.5 jam, bertolak kul 7.00 pagi. plan asal nak balik hari Jumaat tapi ada benda lain kena settle

shera haifa said...

dasyat yaa jem. xpnh ada pangalaman balik raya jem cam gtu..