Pages

Saturday, August 25, 2012

Berapa Dapat Duit Raya 2012?

Hari ini dah masuk hari raya yang ke-7. Rasanya ramai dah pulang semula dari kampung. Anyway banyak ke anak-anak dapat duit raya? Tahun ini, Danish dan Afiqah dapat duit raya lebih kurang RM750 untuk dua orang. So kitaorang bagi duit raya RM60 seorang. Danish dan Afiqah berjaya puasa penuh.

Kalau dapat duit raya mesti kena simpan kan? So dah cakap kat anak-anak, simpan RM300 seorang, so yang lebih tu bolehlah mereka simpan sendiri, untuk beli apa-apa yang perlu. Since, Afiqah banyak sikit jalan-jalan so dapatlah lebih. Ada le RM100 dan Danish pula dapat RM50.

6 comments:

Fazrol said...

Simpan untuk masa depan... he he..

Bo the Nerd said...

Alhamdulillah. Rezeki anak-anak. Kaisan pun dapat dalam 400 ringgit setakat ni. Terus masuk akaun Tabung Haji.

Selamat hari raya bro!

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye dpt duet raya.....untie rietta nie dh xde duet raya dah...huhuhu...nak jd tewcik blk bleh? Hehehe....

Myvitrd said...

wah bny juga rezeki anak2 tu.. harraz pun dalam 3xx lebih juga rasanya.. mama dia yang jaga akaun.. hehehe

Adziim said...

Tak tolong cukupkan duit untuk anak2? Biar adil.

Sharinginfoz said...

adziim: hmmm, idea yang bagus, tapi tak sure sama ada dengan tambah duit tu ianya boleh jadi adil?