Pages

Monday, August 13, 2012

Domino's Pizza Tak Boleh Hantar Pukul 7.00 Petang?

Hari tu order pizza untuk my son, Danish kat Domino's Pizza. Since nak makan untuk berbuka so cubalah request delivery pada pukul 7.00 petang. Awal-awal kan, tak sedap pula walaupun boleh reheat.
Tak sangka, kat store yang dipesan, memang ramai yang request untuk delivery waktu tersebut. Bila cuba pukul 7.15 pun, tak boleh hantar. Memang begitulah sesak waktu nak berbuka kan?
So last-last suruh dihantar pada pukul 6.45 petang. Oklah, kalau sejuk kita panaskan ya.
Nak tahu status, bolehlah check kat GPS Tracker ya. Orang berpuasa kena penuhi permintaan diaorang. Pizza pun pizza le tapi beli untuk Danish aja, kalau kita makan alamak tak kenyang le kan.

9 comments:

yangbaik said...

dapat makan pizza buka puasa nanti okeh juga.... hmmm tapi jauhnya nak pi sana....

Mieya Atiera said...

Biasalah bulan puasa nie. Bila masing2 nak berbuka dengan pizza, confirm lah request sentiasa full

nurfauzi said...

zaman belajar dulu pernah pergi beli domino pizza di Jalan Gasing.
Kalau pukul 6 pm tu memang agak menggila order. bertungkus lumus yang kat dapur. tukang antar pizza keluar masuk.

ejaMaria said...

hmmm... kita pernah order pizza domino utk berbuka... operator dia dah cakap hantar sblm jam 7... tapi kita tunggu tak tiba-tiba... tak lama ada call maklumkan pizza sampai lewat jam 7.50... emmm... nak kata apa lagi... minum je la air kosong masa tu... sian anak-anak... nasib baik ada simpan frozen karipap... goreng tu dulu sementara tunggu pizza sampai...

eelobor said...

kalau kita makan pun kenyang gak, cuma lepas terawih mesti nak nasik gak..... hihihi

Adziim said...

Best Danish, dapat ayah layan permintaan anak.

Mak Lagenda said...

Untuk anak2 yg berpuasa..mmg la mak pak kena ikutkan je permintaannya..

KiD said...

mungkin peak time giler masa tu kut.. mesti kelam kabut rider2 fast food delivery nih..

FARAH deeb said...

Mmg kena redha la kalau order taim2 lepas kol 7 tu huhuuu.. kite kalau nak order online memang soh anta 6.30-6:45... taim tu pun dah okeh nak tunggu bukan lama pun hehe... lgpun anak2 x kesah mknn tu sejuk ke panas. Selamatlah theee..
My latest Entry :)
JJCM: Day 24 Ramadhan 1433