Pages

Saturday, August 11, 2012

Diskaun Tol Sempena Hari Raya Aidilfitri 2012

Just nak share mengenai diskaun bagi tol sempena Hari Raya Aidilfitri 2012. Memang bagus, kalau dapat free mesti lagi seronok kan.

Anyway kadar diskaun ni saya ambil from Berita Harian. Anyway cuti sekolah berganti bermula 16 Ogos 2012, so maknanya sekolah dah bercuti. Patut le kalau tengok kadar diskaun tol kat atas tu, bagi KL-Karak dan juga LPT 1, diskaun 30% bagi perjalanan pada 18, 19, 20 dan 21 Ogos 2012. Tapi I am sure orang tak akan tunggu diskaun tol untuk balik sempena hari raya kan? Kalau tak silap ramai dah plan nak balik pada 16 Ogos ataupun 17 Ogos 2012.

Apa-apa pun plan le perjalanan dengan baik dan pastikan dapat cukup sepenuhnya.

3 comments:

vidalsisah said...

Mmm yela kalau diorang bg lebih awal kan bagus, walau apepon berterima kasihlah pd yg memberi...

yangbaik said...

orang memberi kita merasa... tapi tak dapatlah nak merasa coz tak lalu pun jalan2 kat laluan tu... hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Tol jambatan plau pinang xde diskaun erk! Huhuhu...rietta mgkin gerak 17/8 nnti....