Pages

Friday, August 17, 2012

Juadah Berbuka Puasa yang Paling Pelik

Semalam lambat sikit balik from office sebab ada sedikit perkara yang perlu diselesaikan. Since tak ada makanan lain nak berbuka, masuk aja waktu makan le benda alah ni.
Kalau nak tahu ini ialah eclipse. So lebih kurang 15 minit berbuka ngan eclipse pi le berbuka di AEON Wangsa Maju.

Sebelum ni pernah juga berbuka dengan nasi dan kacang dhal sahaja semasa belajar.

So maybe boleh share pengalaman kawan-kawan berbuka yang paling pelik.

6 comments:

Errah said...

sedap ni..hehe..errah pnh buka mnum air msk jer..kul 8.30 br kuar g mkn

Anonymous said...

eleh .. kita penah buka dgn korek idung jerrr ......

nur said...

ingatkan juadah eksotik ke apa tadi..

Adziim said...

Saya berbuka minum kopi, dan2 ada beberapa kes on call dari 5 petang ke 8 malam tu. Sempat beli kopi je, nak mkn roti tak selera.

mamawana said...

Pernah berbuka hanya dgn niat makan berbuka tanpa dpt makan apa2.....

amirah said...

pernah tadah tangan minum air paip..