Pages

Sunday, August 12, 2012

Teringin Nak Makan Aiskrim Baskin Robbins Bulan Puasa

Beberapa hari yang lepas, ramai betul yang sanggup beratur untuk dapatkan aiskrim percuma Baskin Robbins sempena Datuk Lee Chong Wei membawa pingat sukan badminton Olimpik. So tadi masa kat AEON, terasa pulak nak makan aiskrim, so belilah yang bersaiz pint.
Inilah perasa yang dipilih. Anyway bagi saiz pint, dapat pilih 2 perasa so ambil yang coklat dan blueberry. Sedap juga. 
Bagi chance Danish habiskan, memang coklat tu favouritenya. Tunggu 31 Ogos 2012 nanti le boleh beli lagi since masa tu dapat diskaun 31%. 
Habislah sekali makan aiskrim Baskin Robbins ni.

4 comments:

Errah said...

menguji keimanan betul..kalaulah ada kiosk br ni kt tmpt errah ni

Nurmujahidah Ismail said...

tak pernah lagi makan benda ni,, hehe

hazman aka species1980 said...

pihak baskin robbins memang kena kasi voucher aiskrim kat bro... sebab kerap dah promote kat blog nie...

sarah said...

betul ke merdeka ni dapat diskaun 31%