Pages

Tuesday, August 14, 2012

Comelnya Benda Alah Ni

Masa kat AEON ternampak benda alah bekas yang berupa haiwan yang cute ni. Ada lembu dan juga angry birds. Kat dalam bekas tu kalau tak silap jelly. Memang kreatif juga cara diaorang promote barang-barang jualan ni. Tapi dah cakap awal-awal kat anak-anak, tak payah le beli bukannya makan sangat kan?

11 comments:

@YUNID@TI said...

ye la comel... bukan tabung ke.... nak tarik perhatian bebudak kan.... strategi pemasaran...

KiD said...

ahhaaa.. seb bek dah terangkan kepada anak2 supaya tak beli benda ni dulu.. beli benda lain yang penting.. kan? good advice bro..

FARAH deeb said...

E-eeee chomelnyaaaaa (Ni mak yg eksaited!)
My latest Entry :)
JJCM: Day 24 Ramadhan 1433

amirah said...

err...kdng2 mak2 pun minat jugak benda2 comei gini.. : )

HeNRieTTa JoSe said...

Comelnye....biasa tgk yg lembu jew...itu pown secomel yg ini....yg itu bleh buat coinbox klu xslap....tp yg angry xpnah tgk lg....kiut la plak.....hehehe...

Eliss Mie said...

menarik..ingatkan tabung duit :)

nur said...

TAKTIK UTK PIKAT BUDAK2 LA NI.. MMG KREATIF LA.

vidalsisah said...

kalu anak2 yg jenis dgr cakap takper, cekalau jenis yg nak2 jugak...canne tu?

Adziim said...

Tak dapat beli tapi dapat posing amik gambar pun jadi le.

Nadot said...

siyess comell.. ni rase cam nak beli utk diri sndiri tp nak nyorokkan dari anak supaye dia x hancurkan...hehehe

ReM said...

Cantik dan menarik, lebih cantik dari angry bird hitam tu