Pages

Sunday, August 26, 2012

Hari Raya Makan Burger Kaw Kaw

Semalam singgah kat Burger Kaw Kaw di Wangsa Maju. So apa lagi kalau tak nak merasa Burger Kaw Kaw. Ini kali ke-3 terjah kat sini.
Sampai je lebih kurang kul 8.15 malam, dapat nombor 89. Tanya diaorang then masa tu dah nombor 86. So tak lama le menunggu.
Since anak-anak tak nak makan burger beli le untuk sharinginfoz dan wifey. Ni wife punya, burger ayam biasa yang set. Kalau set kena tambah RM2.50 dapat 2 sosej dan satu air.
Ni le rupanya sosej. 
Air ni boleh pilih, so kitaorang ambil air mixed fruits. Anyway burger biasa RM7.50 so tambah air RM10 le.
Since terasa nak makan burger daging so ambil le benda alah ni, tambah cheese dan daging yang jenis slice. Satu burger daging ni ialah RM10.50. Semua sekali RM20.50, bagi RM25 then sebab diaorang cakap tak ada tukar so bayar RM20 aja, kira halal le.

So masa yang diambil from order sampai dapat burger, tak sampai 15 minit. Memang cepat. Kalau yang teringin nak makan burger bakar tu apa kata malam ni pi le terjah, kejap aja.

12 comments:

mamawana said...

Wah sedapnyer...saya mesti cuba.

icee-yah said...

Sedap nye daging tu:-).betul tu baik dtg skrg sebelum rmi org balik kan:-)

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg teringin....nak kena tunggu trun kl bru bleh pergi...huhuhu....

kyuubi said...

Nampak sedap je burger tu. Aku ni pun peminat burger jugak, tapi kerap sgt mkn benda ni pun x baik :)

shera haifa said...

sodapnye.. wahhh terliur..

eelobor said...

sekarang dah jauh beza berbanding sebelum ni... dah tak lama menunggu cam dulu

Fazrol said...

Terliur aku...
Nak try gak nanti...

amirah said...

siap ada no ek..

hazman aka species1980 said...

tak kesempatan nak rasa burger nie... biasa makan BURGER BAKAR ABANG BURN kat Nilai jeee

nurfauzi said...

kawan yang jauh ni dok nengok gambar saje la jawabnye...

Nadot said...

tensen sebab slalu sgt tengok org update pasal burger2 ala2 cenggini tp x berkesempatan nak mkn lagii..

terliur daahh... huhuhu

cimon said...

Tak ajak... (T_T)