Pages

Saturday, August 4, 2012

Berbuka Puasa di Chicken Rice Shop @Wangsa Maju 2012

Jalan-jalan di AEON Wangsa Maju singgah kat Chicken Rice Shop. Teringat masa last year berbuka kat tempat yang sama. Anyway kalau nak berbuka of course kena book dulu kalau tak, memang penuh le. Masa nak berbuka jumpa pula dengan blogger yang famous, eyriqazz dan family.Ni kali kedua eyriqazz berbuka kat sini tahun ni, maybe tempat lain dah penuh kot.
Ayam ni sempena bulan Ramadhan aja. Ayam percik Kelantan tapi tak sama le, macam ayam tandoori pun ada tapi kuahnya ok le.
Yang ni memang favourite kitaorang. Memang setiap kali berkunjung di Chicken Rice Shop, ayam honey BBQ mesti ada.
Anyway kitaorang order 2 set, satu yang Ramadhan set dan satu lagi set honey BBQ so ada 2 air. Then tambah nasi satu lagi. Afiqah memang suka betul ngan nasi ayam tapi Danish beli something kat MCD.
Pak choy oyster memang sedap juga.
Anybody suka ngan bean sprout? Sikit-sikit OK le tapi kalau sepinggan memang sukar nak habis kan.
Kepak ayam pun sedap juga kan?
Pai tee pun sedap juga.
 Pencuci mulut ni pun OK juga tapi sikit aja.
Tak lengkap nasi ayam kalau tak ada cili dan juga halia kan.
Sup mesti ada kalau tak memang bukan nasi ayam le.
So semuanya RM41.37. Memang kenyang.

3 comments:

Abe Mirul said...

Alahai! Terliurnya.

Tak pernah lagi makan kat situ tetapi bila tgk gambar ni.. mau tergugat selera...

vidalsisah said...

Ayam percik kelantan? mmm bestnye kalu dpt mkn, teringinnya.

Errah said...

sedapnya nasi ayammmmmmmmmmmmmm