Pages

Tuesday, February 19, 2013

Jom Terjah The Loaf di Sogo

Sebelum ni pergi ke kedai pastri The Loaf di Langkawi dan juga Pavillion. Baru-baru ini pula pi kedai roti milik bekas PM, Tun Dr. Mahathir di Sogo pula.
Sorry le terambil gambar siapa le pula kali ini untuk dimasukkan dalam blog sharinginfoz. Anyway masa pi kat Sogo baru perasan yang kedai kat luar sebelum ini kalau tak silap Secret Recipe dah bertukar jadi The Loaf le pula. Kalau tak silap The Loaf kat Sogo ni baru sahaja dibuka lebih kurang seminggu. Jom kita tengok antara roti apa yang ada di sini.
Ada sesiapa yang suka makan roti kari ayam ataupun roti ala-ala pizza? Kalau suka apa lagi jom terjah le ya.
Hmmm warnanya hitam dan rasanya mesti sedap ni.
Brownie pun ada, khas buat seseoarang yang suka dengan kemanisan.
 Yang jenis kismis bergula pun ada.
Kalau suka yang berkeju, apa kata cubalah cranberry cheese.
Ni tak sure apa benda tapi yang pasti mesti sedap sebab tinggal dua ketul aja. So kalau teringin nak makan roti, apa kata cuba di The Loaf, Sogo ya. Jom tengok cawangan-cawangan lain The Loaf.

8 comments:

ejaMaria said...

wah... saya tak singgah lagi... mmg kedai ni baru lagi... tak sempat lagi nak terjah...

MOHD SHAH REZAN said...

i mmg suka makan roti The Loaf..biasa pi kat Pavi punya branch..selalu ramai orang bro..Sogo baru bukak ye..

✿A I N A A✿ said...

wahhhh dah upgrade sogo ni.. dah lama sungguh tak pergi kat sana... last pergi, raya tahun lepas.. selalu lepak kat mid valley je...

icee-yah said...

Blck beauty tu mcm best je:-)

Mak Lagenda said...

Alahaiii..bila perut tgh lapo, tgk semuanya sedap2 belaka!!

Amanda Suria said...

harganya pun reasonable kan....boleh la terjah nanti ni

vidalsisah said...

Akak suka cranberry cheese, malah suka sume roti yg ada cheese...

Papa-NtiQ said...

Hai!......cakap pasal The Loaf, saya baru jer gi kat branch di Sogo. Memang terbaek!!..Pics dah upload jadi senang2 tu jenguk la yer blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com
Topik 100% makan..makan dan...makan tak der topik lain :)
Dan kalu minat tu follow yer blog saya TQ TQ