Pages

Sunday, February 10, 2013

Hantaran Pertunangan @Sandakan

Jom kita tengok apa hantaran pertunangan masa di Sandakan, Sabah baru-baru ini.
Jom kita mulakan dengan hantaran oleh pihak lelaki. Yang ni adalah jam tangan dan dua bentuk (satu untuk merisik dan satu lagi untuk bertunang).
Ni kalau tak silap peralatan penjagaan muka @Shiseido. Of course yang rasanya benda yang penting untuk kaun wanita kan?
Seterusnya cermin mata hitam dan perfume.
Kalau nak pi mana-mana jangan lupa ngan handbag ya.
Ini macam perkara yang perlu apa lagi kalau tak sirih.
Jom kita tengok pula balasan yang diberi oleh pihak perempuan. Tali pinggan hitam.
Nak simpan duit kenalah ada wallet.
Lelaki pun nak juga penjagaan muka so dapatlah jenama Clarins.
Baju hitam menjadi pilihan untuk pihak lelaki.
Masa kena tepat dan menunaikan janji so jam adalah simbolnya.
Seterusnya nak badan berbau wangi mestilah perfume.

Anyway, kalau tak silap ada lagi tapi entah manalah gambarnya. Pemberian oleh pihak lelaki adalah lima manakala pihak perempuan pula membalas tujuh + satu (iaitu kek).

8 comments:

Scarlett O'Hara said...

Kreatif orang yang buat hantaran ni.

siti rokiah said...

nampak cantik persembahan hantaran tu

Amanda Suria said...

cantik2 dan mahal hantarannya kan..

✿A I N A A✿ said...

beg carlo rino tu.. hari tu sy nak beli beg jenis yg sama, tapi tengok harga, letak balik.. bestnyaaaa, siapa yang bertunang ni??

eyriqazz said...

cantik hantaran,cantik persembahan, mana gambar tunangnya..tentu cantik juga kan?

Cinta Che Bunga said...

nice and sweet...=)

Sharinginfoz said...

Ainaa: Adik ipar lelaki yang bertunang

eyriqazz: He he he, cantik tak cantik rasanya kena tanya si tunang lelaki...

Sukma Haron said...

pattern sekarang bekas hantarannya simple...cantikkkkk....