Pages

Saturday, February 23, 2013

Letih Betul Afiqah Balik dari Kursus Kepimpinan Pengawas

Kul 5.00 petang tadi ambil Afiqah kat sekolah setelah habis Kursus Kepimpinan Pengawas yang berlangsung selama satu malam dua hari. Nampak gaya macam dia enjoy juga pi sana. Tapi tak boleh tanya banyak soalan sangat maklumlah baru lepas then mesti letih sangat.
Ni le jadual kursus tu. Dapat tahu yang pada hari pertama tu tidur kul 10.30 malam then kul 1.00 pagi guru kejutan semua murid-murid untuk aktiviti pagi pula. Entah aktiviti apa. Tapi yang pasti Afiqah cakap tak cukup tidur. By the way, ada juga murid-murid yang menangis.

Anyway nanti saya cerita lagi mengenai pengalaman Afiqah menghadiri Kursus Kepimpinan Pengawas ya.

3 comments:

KiD said...

aktiviti pungguk laaa tu kut... tak pun qiamullail.. :)

✿A I N A A✿ said...

ena dlu mse jd pengawas, xde pun semua benda ni.. sistem sekolah sekarang sgt bagus la...

vidalsisah said...

Bagus kan kursus utk bakal2 pemimpin harapan masa hadapan 1Malaysia... chaiyyok Afiqah!