Pages

Monday, February 18, 2013

Banjir di Hadapan IOI Mall Puchong

Tadi masa tengok facebook dapat tahu mengenai banjir di area IOI Mall Puchong. Then bila google dapat tahu dengan lebih lanjut mengenai banjir ni. Anyway gambar ni saya dapat from blog norfanil. Nampak gaya banjir kilat ni memang teruk juga.
Banyak gak kereta yang tenggelam kat area IOI Mall Puchong ni. Anyway maybe bagi mereka yang tahu lebih lanjut or mengalami keadaan ni boleh share sedikit sebanyak. Nak tahu lebih lanjut mengenai banjir di kawasan IOI Mall Puchong or nak tengok gambar, boleh baca kat blog norfanil or b1tt.

4 comments:

Anonymous said...

Dh mcm lautan..ley mendayung nie..

✿A I N A A✿ said...

ya Allah, teruk gila banjir... hurmm, skrg ni musim hujan dtg balik... hurmmmm

Hana Hpq said...

mmg teruk...kerja puchong jaya nak balik puchong sampai 8mlm.... banjir yang tak di sangka....

Bitt (double IS) said...

thanks for sharing :)