Pages

Monday, February 11, 2013

Beras Jenama Apa Pilihan Anda?

Rasanya dah bertahun-tahun kami menggunakan beras Bird of Paradise AAA. Memang sedap dan nasinya tahan lama. Maknanya kalau tak habis then keesokan hari ianya tak basi. Tapi lately, rasa macam dah puas makan nasinya kerana ianya jenis yang berpulut.
Sekarang tengah mencari beras jenis apa yang kawan-kawan rasa sedap dan selalu dimakan. Since beras Bird of Paradise AAA ni dah nak habis so beli le sekampit jenama Rambutan.

So apa kata bagi pandangan sikit mengenai beras apa yang selalu digunakan.

12 comments:

✿A I N A A✿ said...

kami guna beras jati je.. sebelum ni guna cap rambutan tu.. huuuu

MOHD SHAH REZAN said...

family aku guna beras Faiza..beras dia cantik..harga berpatutan..pendapat aku..

cik chinta said...

mkn beras jenama sabah rice..biasa jela

zool said...

Beras Jati... harga kira mampu lah.

Adziim said...

kalau kat kelantan...makan beras dari thailand...jenama apa ntah.

Sukma Haron said...

kita guna beras Jasmine super special tempatan depannya gambar jalaludin hassan...jimat

Aiman Aziz said...

Beras Cap Malaysia kebanyakan lembik jea tapi sodappp .. hehe

Miecyber said...

Saya makan beras Sukahati jer....:D

HiDa said...

kalau kat kampung, 100% guna beras siam cap serindit.. kalau kat umh sewa ni tak kisah beras apa pun...

Izzat Eshak said...

Vote beras jamaluddin hassan!
Pilihan muktamad.

Perling Putih said...

Rambutan merah or Kashmir...

SWARS said...

Dimana nk dpt beras ni?