Pages

Saturday, February 23, 2013

Sedap Juga Nasi Ambeng @Wak Minah Cheras

Semalam kat office ada orang belanja makan nasi ambeng. Sedap juga nasi ni. Ada ayam masak merah, tempeikan bilis dan macam-macam lagi.

Campur-campur semua ngan ikan masin memang sedap, kena ngan selera saya. Ini kali kedua makan nasi ambeng kat office. Maknanya memang rasanya membuatkan kita nak makan lagi.
Anyway nasi ambeng ni adalah di order khas from Bandar Tun Razak, Cheras. Apa lagi kalau tak Nasi Ambeng Wak Minah. Kalau nak cuba apa kata call le Azham di nombor 017-689 2788 atau 012-333 4405. Selamat berambeng ya.

7 comments:

luqman zakaria said...

wah ...bagus betul marketing nih..hehe..nanti boleh lah cube..

Murni Alfathunnisa said...

Selalu dengar nasi ambeng ni..tapi tak pernah rasa....

✿A I N A A✿ said...

eh eh, kenapa tak nampak nasinya???? nasi ambeng ni dtg dari indonesia kan???? tak pernah rase dan tengok, selalu dengar

Sharinginfoz said...

Ainaa: ada nasi kat bawah lauk tu

Nur Fauzi Bassar said...

Kawan sekolah saye pun ade jual nasi ambang ni. Boleh cuba tgk kat facebook mr nasi ambang.

amirah said...

tak pernah makan nasi ambeng yg betul2 sedap..huhu..ada la gak dulu pernah rasa tp biasa je

Cik pnatt said...

ya ampunnn...sedapnyee dlm lme x mkn..mne nk cari niii