Pages

Tuesday, May 8, 2012

Jom Roti The Loaf @Pavilion

Selepas hari tu pi cuba roti kat The Loaf Langkawi, so pi cuba pula kat Pavilion. 

Of course macam-macam jenis roti ada kat sini. Memang sungguh menyelerakan.

Pilihlah yang mana satu berkenan di hati ya.

 Yang manis pun ada disamping yang berlaukkan ayam.

Yang tak ada inti pun OK.

Tapi rasanya dari segi hiasan dan tempatnya, kat Langkawi lagi OK.

Pilihan kat Langkawi pun lebih banyak.

So just nak share kadar parking kat Pavilion. Boleh tahan gak kat sini.

10 comments:

Mooniqueen said...

Die hard fan dengan bun....tapi jauh sangat la pulak....sedapnye...tengok pun Dah tau sedap apatah lagi klu dpt makan...

hazman aka species1980 said...

belum kesempatan nak singgah kat sini lagi... nanti nak buat slot HAZMAN VS FOOD kat sini laaa

Nurul Akmal said...

Wah...menyelerakan sungguh...

siti murni said...

ooh..kat pavi pun ada. hari tu pegi tak perasan.

MrJocko said...

sedap pulak aku tengok Roti tu,,, kena dengan Kopi Pekat,,, yum yum

eelobor said...

roti Goh Soon Seng pn glamer gak bro... hihihi

Mak Lagenda said...

Mcm mcm sedap semua roti2 yg ada tu nik..klu makan smbil layan kopi pekat, mmg terangkat tuh

vidalsisah said...

Mmmm meleleh liur nengoknye! Pekena roti cheese ngan nescafe o sedap wooo.

Hani Syahani said...

jangankan kat langkawi kat pavi pon sy lum terjah lagi, tgk entry ni jelah nampaknya...:)) tp tgk pun perut dah krok krek krok krek..hihi

Juadah said...

he..the loaf langkawi lagi best kot. tambah2 suasana di tepi laut..