Pages

Sunday, May 13, 2012

Coklat di Giant Lebih Murah Dari Langkawi?

 Betul ke coklat di Langkawi murah? Secara general memang semua orang tahu yang coklat di Langkawi sangat murah disebabkan tiada cukai. Tapi sekarang ni sehingga 17 Mei 2012 (kalau tak silap), ada jualan murah untuk coklat Ferrero Rocher kat hypermarket Giant.

Sebagai contoh Ferrero Rocher @30 biji hanya dijual pada harga RM20.00 jika dibandingkan dengan kat Langkawi @RM21.90. So apa lagi peminat coklat Ferrero Rocher, jangan lepaskan peluang sebab harga biasa kat KL lebih RM45 untuk 30 biji ni.

9 comments:

Lea Isnawi said...

wahhhh..nak cokelat!
belanja belanja!

Monolog Hero said...

mesti ramai makwe yang mintak pakwe diorang belikan ni.

icee-yah said...

Betul tu.sbb hritu nmpk kt mydin pun murh mcmtu ferreroroche tu:-)

gigiAriEma said...

untunglarr giant. :)

masing2 ade cara promosi sendiri. :)

Mak Lagenda said...

Wow...mmg harus terjah giant camginih. Mmg murah betul klu begitu harganya

hazman aka species1980 said...

rasanya promosi sebegini selalu diorang buat time sabtu ahad...anyway kira murah laaa

hanif said...

ape lagi...boleh g borong pasni...ngeh3

Anonymous said...

agaknye dah nak expired la tu.. berhati2.. =P

haddad alhaddad said...

Kalau beli coklat itu harus pandai pilih.. Coklat2 ada kategeri.. Coklat yg sama kadang bole murah knp? Ini mesti lah kualiti murah.. Coklat yg di gambar tu pon ada yg murah dan ada yg mahal.. Rasa pon memang beza.. Kalau coklat di buat utuk negara seperti spore,australia dan seumpamanya coklat itu mesti lebih tinggi kualiti dan lebih mahal..tgk milo malaysia dan milo singapore sedap jauh milo spore walaupon made in malaysia dan milo indo dgn milo malaysia sedap milo malaysia lagi..