Pages

Monday, May 28, 2012

Siapa Yang Berjaya Membida Plat Kenderaan WWW?

Sebelum ni nak tahu siapa sebenarnya dapat nombor plat kenderaan WWW yang telah dibida. Anyway terjumpa maklumat mengenai plat WWW di blog rabiasensei

Memang mahal betul kan? Just imagine RM520,000 untuk dapatkan satu nombor yang diidamkan, WWW1 dapat kepada DYMM Sultan Johor. Bagi WWW5 pula dapat kat DYMM Agong dengan harga RM220,000.

Bagi nombor lain WWW3 oleh One Power International Sdn Bhd dengan harga RM360,000. Bagi WWW9 oleh Aspen Sunrise Sdn Bhd dengan harga RM350,000. Agak-agak syarikat siapa le yang sanggup bayar dengan harga ni kan.

4 comments:

eelobor said...

maklumat tersebut ada dalam portal JPJ dan nama pemilik WWW bermula nombor 1 hingga 9999

Mak Lagenda said...

Klu dah rega plat keta pun lbh setengah juta, agak2nya plat keta tu nk tepek kat keta yg berapa plak harganya yeh??

Cer pikir2kan..

Rabia Sensei said...

sharinginfoz, tq2. saya pun dapat tahu dari blog org lain gak. anyway, tq for sharing =D

lydzar said...

satu harga plat, dh boleh beli kereta lagi sebijik!