Pages

Thursday, May 10, 2012

Haiwan Apa Yang Anda Suka?

Anyway sebelum kita teruskan dengan soalan ni, just nak cakap yang gambar-gambar ni diambil oleh my friend, Gloria. Memang suka betul dia ambil gambar, dah minat kan. Kalau saya just guna kamera biasa aja.

Kalau nak tahu gambar ni adalah keluarga monyet. Memang manusia adalah sebaik-baik kejadian. Tapi agak-agak, kalau anda boleh pilih satu aja haiwan, haiwan apa yang anda akan pilih?

Bagi saya maybe monyet kot, sebab ianya bebas untuk bergerak ke mana sahaja, boleh berdikari dan of course menjadi tumpuan orang.

Kalau kawan-kawan pula, nak pilih haiwan apa dan bagi sebabnya, maybe 3 sebab ke.

10 comments:

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Burung Nuri...suka sangat tengok dia bertenggek atas dahan sambil bercakap...

Topeng Hitam said...

tak terpilih

Mak Lagenda said...

Err..mak pilih rabbit. 2 sebabnya yek?

1- comel
2- Manja
3- boleh dibuat lauk *tp mak x makan arnab cz 2 sbb diatas*

rasp said...

hurrrmmmm....
susah gak soklan nie...
errmmmm kucing kot...
sbb kucing chomel ...
sbb org suka bela kucing ...
sbb org suka belai2 kucing ....

icee-yah said...

rabbit:)

Hani Syahani said...

Rama2 rasanya,wpun dlm ktgori serangga,hidupnye mcm hepi je isap madu,

Anonymous said...

It understands the value of and also encourages this involvement of people throughout and in any way levels on the organization working together toward a standard goal. You observe, that's not how this country is meant to run at all. Violent unrest has broken out on the roadways of The uk this week August, but may politicians as well as the police used astrology as being a tool to anticipate any time such functions could arise? [url=http://alice3d.org/mediawiki/index.php?title=MiddaughMccall266 ]family tents reviews 2012 [/url], [url=http://keouc.com/mw/index.php?title=VannyMcconnell14 ]cheap backpacking tents [/url]

Ckin Kembaq said...

xada haiwan peliharaan..hehe
suka kat binatang berbulu like kucing.comel sangat.tp tak minat sangat..suka gitu2 sahaja.. ^_^ suka jugak kat penguin..and ikan lumba2..

vidalsisah said...

Susahnye soklaaan...hehee sebab kaktee tak suka sume haiwan, takut dan geli la!

Nurul Akmal said...

rama rama dan ikan warna warni.. :-)