Pages

Monday, May 28, 2012

Suka Betul Afiqah Dapat Telekung Sembahyang Kanak-Kanak

Hari tu cari kain telekung kanak-kanak untuk Afiqah. Cari punya cari jumpa le kat Pasar Tani. Memang suka betul Afiqah masa jumpa telekung kanak-kanak ni. Ada dua warna, purple dan orange. Pilih punya pilih dia suka yang colour purple ni. Anyway yang ni memang free size. Untuk kanak-kanak bawah 10 tahun boleh le kot.
 
Semakin rajin menunaikan solat. Anyway yang lama dah singkat. Bila dah dapat satu, nak satu lagi. Tunggu ya Afiqah. Memang sesuai telekung kanak-kanak ni ngan Afiqah tambah lagi corak yang menarik. Yang ni actually bukan corak yang timbul tapi ianya dicetak atas kain putih.
 
Ianya didatangkan dengan beg kain ni. Memang sesuai le kalau nak bawa ke mana-mana. Harga yang diaorang letak ialah RM40, selepas sesi tawar-menawar dapatlah RM35. Ada orang cakap kat Chow Kit dapat lagi murah maybe bawah RM30 tapi takkan le semata-mata dan cari telekung kanak-kanak ni nak pi sana kan.

6 comments:

Rafflesia™ said...

alahai..comelnye die,. :)

pena rozie said...

comelnyer....

eelobor said...

pasni dah boleh ikut berjemaah di belakang abah & mama....

icee-yah said...

Waa...comel betul,mmg patut afiqah suke.ade strabberry lg

hazman aka species1980 said...

menarik la design corak telekung nie....kalau kat indon lebih unik dan banyak jenis telekung

vidalsisah said...

Betul la, nampak sesuai sgt ngan fiqa. Sejuuuk hati nengoknye.