Pages

Thursday, May 3, 2012

Sedap Juga Hot & Roll @AEON Wangsa Maju

Dah banyak kali lalu kat Hot & Roll di AEON Wangsa Maju tapi baru-baru ini baru dapat cuba makanan kat sini.
Pilihlah yang mana anda suka, yang ranggup @crispy ataupun roti paratha. Ada yang berasaskan ayam, tuna, daging dan ada juga buah-buahan.

Macam ni le diaorang buat Hot & Roll. Mula-mula diaorang masukkan tepung di atas bekas pembakar yang panas.

Lepas tu letakkan ayam, keju dan juga sos bbq. By the way, hari tu order BBQ Chicken @RM5.90. Tengok tu cheese dah cair.

Lebih kurang 5 minit dah siap benda alah ni.

Memang cukup ranggup, make sure makan masa panas ya kalau tak tak sedap le, jadi macam apam balik le. So apa lagi, lain kali bila singgah di AEON Wangsa Maju, jangan lupa singgah di Hot & Roll.

11 comments:

azzey said...

harga pon x mahal kan..:)

Kancilbiru said...

wah menariknya..

terliur pulak pagi2 ni..:P

Eliss Mie said...

nampak mcm apam balik pun yer jugak yer.. tak pernah lagi makan kat situ

ejaMaria said...

owh... kat SOGO pun ada gak H&R ni... tapi tak pernah cuba lagi... kalau sedap nanti boleh try la... ;p

Mak Lagenda said...

Ha ah le..nmpk mcm apam balik garing versi barat. Slalu gak lepak2 kat situ smbil menjengah si along but x pernah menyinggah kat situ lg.

Maybe next time la kot..

hazman aka species1980 said...

hurmm...pernah makan kat metro point kajang.... siap order dua jenis lagi...

madammondoq said...

i pun pernah buat entry ni.. sedap kan hot & roll?? feberet i ni..

Hani Syahani said...

kalau panas2, mkn lg rangup lg best kan..:))

siti murni said...

menarik jugak ni. nampak sedap dan harga pun ok...

eelobor said...

tak pernah singgah beli lagi walaupun dah banyak kali lalu gak depan kedai nih

Ma Samte said...

Sexcy and teast ☺