Pages

Tuesday, May 15, 2012

Memang Sedap Red Velvet Cake

Pernah tak cuba red velvet cake @kek baldu merah? Hari tu jumpa stall yang jual kek dalam AEON Wangsa Maju. Boleh cari Awina & Trisyia Muffin kat tingkat 1.
 Macam-macam jenis cupcakes dijual disini.

Yang saya cari ialah red velvet cake. Satu slice benda alah ni dijual pada harga RM7. Memang sedap dan saya recommend kek ni especially ngan cheesenya.
Warna putih dan merah menjadi satu gandingan yang mantap.

Boleh juga cuba cupcake @RM5, krimnya pula sedap juga.

Ni le kad AT Cupcakes, kalau nak pi kat kedainya boleh cari kat Wangsa Maju, kalau tak silap ianya terletak dibelakang NZ Curry.

9 comments:

Suliana said...

saya suka RVC.. try la suh wife buat sendiri :-)

Eliss Mie said...

tak jumpa lagi yang sedap. yang saya pernah cuba rasanya biasa2 ajer.

ejaMaria said...

suka sangat dgn red velvet ni... baik buat kek atau cupcake... sbb suka makan kita belajar buat sendiri - puas makan... ;p

mamaNoriz said...

sya hantu RVC ni, klu boleh tiap2 bulan nak beli satu loyang kasi bedal licin... hehe..

yg putih tu namanya cream cheese, senang je uat sndiri.. google resepi then leh bang Nik suh wife buat...sapu atas apa2 jenis kek pun sedap...

Noniey said...

wat masa ni saya jumpa RV yang sedap kat Ben's pavilion...tmpt lain lum lagi

hazman aka species1980 said...

BRO.... agak diorang nak tak kalau blogger nak buat review merangkap promosi kek diorang tue

Mak Lagenda said...

Mak pun ada gak tgk RV tu but tak tercapai tgn nak membelinya.

And now,caya atau tidak, mak sdg menantikan my RV cake dibkr dlm my oven.

:)

hanif said...

aduii..ni yang wat xtahan ni...lame dah ngidam ni

nairaariaa said...

sedapnye red velvet...