Pages

Saturday, May 26, 2012

Tempat-Tempat Menarik di Langkawi

Sekarang ni dah masuk cuti sekolah. Mesti ramai yang tengah berkira-kira kat mana nak bawa anak-anak. Apa kata kita pi ke Langkawi. Tapi of course nak pi ke Langkawi dan berjalan-jalan ke merata tempat menarik perlu perancangan yang teliti. Tak bolehlah cakap, jom kita pi ke Langkawi esok, melainkan sesetengah keluarga bolehlah buat macam tu kan, ianya perlu perbelanjaan yang agak besar kan?

Kat sini saya nak saya mengenai tempat-tempat yang menarik boleh dilawati jika berkesempatan ke Langkawi. Tak payah le saya bercerita panjang ya. Apa kata klik aja peta ni then tengok le ya. Kalau tak pun boleh baca kat blog kelanafana mengenai "tempat menarik di Langkawi - 2 hari pusing pulau".

Kat blog ohdestinasiku bertajuk "tempat-tempat menarik di Langkawi", banyak tempat boleh dilawati antaranya:
  • Tasik Dayang Bunting Langkawi
  • Kuah (tempat shopping) Langkawi
  • Makan Mahsuri Langkawi
  • Underwater World Langkawi
  • Taman Buaya Langkawi
Maybe kepada yang pernah pergi ke Langkawi bersama-sama keluarga or kawan-kawan, jom share le tempat-tempat menarik di Langkawi.

Update: Jom tengok berapa kos bercuti di Langkawi.

9 comments:

ProfHariz said...

InsyaAllah hujang bulan 6 akan ke Langkawi :0

vidalsisah said...

Bagus jugak info ney, pertengahan bulan jun nanti kaktee akan ke sana :)

Jaja said...

Beras terbakar (ada tmpt shopping gak), cable car...

daddydee said...

sy last pegi pun thun2008.harap tahun dpn leh singgah sana lg

Cik Sara said...

Boleh buat panduan untuk pergi bercuti ke langkawi nanti.. ^^,
Thanks!

Abe said...

Sy kat langkawi skrg ni....mmg dh byk tempat untuk dilawati..mlm td pi jln2 kt sblh pantai cenang.yg x best, ada satu kedai makan yg letak gambar raja thai lg besar dr YDP Agong kita...rasa mcm nk bakar jer kadai tu...geram tul...

Anonymous said...

Bestnye langkawi..dh lama x h sana

Anonymous said...

x best sangat pon..

Anonymous said...

Saya kat sini sekarang ni....kira ok la untuk berehat..ramai kat sini,musim cuti agaknya,,,