Pages

Saturday, May 12, 2012

Hujan-Hujan Ni Jom Makan Domino's Pizza

Sekarang ni hujan pula, nak keluar malas, so apa lagi boleh order pizza. Kebetulan ada atu kupon "free regular pizza" kerana sebelum ini diaorang hantar lambat.
 
 So apa lagi terus order le melalui internet. Memang cukup mudah. Lepas tu boleh tahu status pesanan kita.

Danish memang suka betul ngan twisty bread ni, cukup lembut.

 Chocolate lava cake ni pun sedap, memang panas-panas lagi coklat tu. Kebetulan sekarang ni ada diskaun 50% so harganya ialah RM4.40.

 Yang ni pula aloha chicken. Tiap kali beli pizza kat Domino's Pizza, benda alah ni memang selalu order.

Ni pula first time cuba Ultimate Hawaiian, harganya sedikit mahal compare dengan pizza biasa, i.e. lebih RM3.50 (RM27.30). 

Malam ni kena makan nasi le pula sebab pizza ni kenyang sekejap aja kan. Hujan masih tak henti-henti, kalau tidur sedap juga ni.

5 comments:

Hani Syahani said...

belum pernah cuba pizza domino's ni, kalau dibandingkan dengan pizza hut sedap mana?

MrJocko said...

Hantar sekali ke rumah aku bro,,, ;)

hazman aka species1980 said...

bro.... dominos pizza nie nipis skit berbanding pizza hut...rasanya boleh kasi abis untuk regular nie...hehehehe

Sharinginfoz said...

hani: kalau delivery saya suka domino tapi kalau eat-in pizza hut

jocko: alamak dah tekan loceng banyak kali tak buka pun pintu

hazman: tapi kalau panas2 memang sedap dominl

vidalsisah said...

Belah pantai timur belum ada lg Dominos pizza...huhuhu.