Pages

Friday, September 30, 2011

Jom Tempah Langsir @IKEA

Hari tu pi IKEA, nak buat langsir. Sebelum ni ada juga tengok-tengok dan bertanyakan mengenai benda alah ini. So inilah antara kain untuk buat langsir, boleh dikatakan not bad juga corak dan kualiti.

So pilih punya pilih berkenan le ngan Sofia, sorry ya kain tu dah diambil so tak ada le kat sini. Ianya @RM22.90 semeter. Nanti dah siap saya tayang kat sini kalau tak ada sebarang masalah.

So nak buat langsir untuk sliding door 3 pintu ianya perlu 14 meter lebih termasuk dengan "tie back" so jumlah semua @RM330. Yang ni tak termasuk dengan upah jahit sebanyak RM55. Kalau tak silap dalam masa 2 to 3 minggu siap le benda alah ni.

13 comments:

Anastasyea said...

Langsir untuk Hari Raya Haji eh?
Nice Sofia...

Rozita said...

boleh tahan harganya.. saya cuma mampu pakai langsir yang rm8 semeter dan jahit sendiri..

zati embong said...

wahh berangannya nk g ikea.

hazman aka species1980 said...

Beli yang cantik dan berkualiti...mesti tahan lama kan...

faiz said...

bro..dah habis raya baru nak tempah langsir ke?heheh

icee-yah said...

waa..mahal jugak semeter tu..tapi mesti berkualiti kan.

sahromnasrudin said...

perghhh..mantop bro leh shopping kat ikea

mamaNoriz said...

eh, pas raya bru tempah??

ni hebat ni, raya haji pun tuakr langsir...hehehe

anisalya said...

tukar langsir time raya haji baru meriah kan? hahaha... kenapa tak beli yang siap jahit je?

Sharinginfoz said...

anastasyea, mamanoriz dan anisalya: tak le, kebetulan aja

rozita: tak reti nak jahit

miSs inTerpReted said...

macam mana ikea charge untuk tempah langsir tu ye?

Sharinginfoz said...

miss in terpreted: tak ingat le pula, yang saya tahu ialah RM55

Anonymous said...

Saya pergi untuk memberitahu adik saya, bahwa ia juga harus pergi untuk melihat website ini secara teratur untuk mengambil update dari laporan terpanas.