Pages

Thursday, September 8, 2011

OK Juga Citer Cars 2

Masa weekend yang lepas kami sekeluarga pi tengok movie cerita Cars 2. Not bad juga cerita ini, memang enjoy sakan Danish. Afiqah biasa aja sebab suka citer pasal girls aja.

Memang sungguh kelakar terutamanya Mater, tow truck. Kali ini secara tidak sengaja Mater menjadi secret agent. Just imagine Mater yang entah apa-apa dengan personality yang asyik buat lawak aja dan blur boleh jadi secret agent yang bagus.

Di samping itu juga,nilai-nilai murni seperti persahabatan juga diserapkan dalam cerita ini, memang sesuai untuk tengok sekeluarga. Danish siap cakap, nanti pi cari DVD Cars 2 ya pula nanti.

7 comments:

eelobor said...

kawan pun memang dalam perancangan nak bawak si muaz, sbb dia mmg minat betul ngan "cars" nie. asal nampak jer iklan atau kereta mainan di mana2 pasaraya, mesti di sebutnya "cors"

rasp said...

mmg best citer nie...
my kids suka especially sapphire...

hazman aka species1980 said...

tengok trailer pun cam menarik jee...grafik pun power...

Anne said...

...nanti beli DVD jer la tgk kt umah:) tks 4 sharing.

miss nina said...

nampaknya kena luangkan masa tengok cerita kartun ni. maklumlah, dah lama tak tengok

KiD said...

aku tak sempat lagi tengok cars.. tengok hantu bonceng je.. hehehe

anisalya said...

dah lama tak ke pawagam tgk movie sebab husben tak suka. katanya... hehehe... ada la kata2nya yang terpaksa saya akui kebenarannya!