Pages

Sunday, September 11, 2011

Keputusan Terkini @Semasa Piala Malaysia Peringkat Kumpulan: 10 September 2011

Keputusan Terkini @Semasa Piala Malaysia Peringkat Kumpulan: 10 September 2011

Keputusan tamat perlawanan:
  • Kelantan mendapat kemenangan kedua setelah menang juga malam ini lawan Johor FC dengan 2-1

  • Negeri Sembilan mendapat kemenangan besar setelah menjaringkan 5 gol dan tidak dibolosi

  • Selangor menang selesa 2-0 di tempat sendiri setelah kalah pada perlawanan pertama

  • Jumpa lagi di lain masa tapi jangan lupa check ya sama ada anda betul-betul rakyat Malaysia

Keputusan terkini:
  • Negeri Sembilan mengatasi dengan 5-0 menentang Sime Darby

Keputusan Terkini @Semasa Piala Malaysia Peringkat Kumpulan: 10 September 2011 bagi separuh masa pertama kecuali permainan antara Kedah vs Sabah sudah memasuki minit ke-70:
  • Sabah, Perak dan Negeri Sembilan mengatasi lawan masing-masing

  • Bagi perlawanan-perlawanan yang lain menyaksikan masih terikat dengan seri. Kita nantikan kesudahan perlawanan peringkat kumpulan Piala Malaysia. Masih ada 4 perlawanan lagi sebelum kita tahu pasukan manakah yang bakal melangkah ke pusingan 8 pasukan @suku akhir

8 comments:

velasrizal said...

ok bro tgk feedjit. byk tak masuk

danish said...

Kedah kalah la pulak

LiFe KaMi said...

nampak gayanya musim kali ni banyak pesaingan..
agak2 kelantan bole pergi final tak..:)

anisalya said...

tgk sikit je semalam temankan husben. lepas tu layan tidur. hehehe...

Ali ridha said...

5 gol tu N.Sembilan berjaya sumbat.

hazman aka species1980 said...

bro... semalam tak buat live update yea....rasanya ada siaran langsung kat tv1 kan....

JMR said...

TERengganu..wott wott..:-p

KiD said...

Perak menang... yess!!!!!