Pages

Tuesday, September 13, 2011

Jem Betul Kat Terminal LRT Gombak

Memang jalan sesak betul untuk ke Terminal LRT Putra @Gombak. Sekarang ni diaorang tengah baiki jalan depan tempat tunggu bas dan juga teksi. Biasa kalau nak ke Genting ke tunggu kat situ le.

Bila jalan dah tutup memang susah betul, penuh dengan kereta yang nak ambil orang yang menggunakan perkhidmatan awam@LRT. Tak sure berapa lama, rasanya tak kurang dari 1 minggu kot.

Di samping itu, satu bangunan yang bakal menempatkan parking dan juga business tengah dalam proses pembinaan, yang ni lambat lagi kot nak siap, more than 1.5 tahun. Apa-apa pun untuk kegunaan masa depan.

So bagi mereka yang menggunakan LRT di kawasan ini, rasanya baik tunggu di stesen LRT yang satu lagi, i.e. Taman Melati bagi mengelakkan jem.

5 comments:

hazman aka species1980 said...

walaupun nampak macam sedikit menganggu lalu lintas....tapi at least dah nampak usaha2x untuk memperbaiki prasarana...

rasp said...

ooooo makin byk kerja2 pembaikan ek kat situ...
elok lah dorang buatkan bangunan utk parking tu....
hopefully tak lah mahal sgt nanti dorang charge kan..

HaiDa HiDa said...

trauma sikit ngan jammed ni.. hehee..
yg ni terpksa la sabar kan demi kesenangan dan kemudahan masa depan gak..

lama tak singgah sini.. arap masih tak terlambat tuk saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin..

anisalya said...

kalau jalan under construction, memang susah. even kat sini pun bila dia orang repair jalan, makin teruk satu hal... lencongan pun entah apa2. pening kepala.

KiD said...

penat hadap jammed hari2.. huhuhu