Pages

Wednesday, September 28, 2011

Apa Cerita Darkbatman.com?

Ada terbaca di blog darkbatman dalam entri terbaru "pengumuman kepada semua pembaca darkbatman.com". Secara ringkasnya:
  • Blog ini adalah "kepunyaan" darkbatman dan penulis. By the way, siapakah yang dimaksudkan dengan penulis misteri ini? Adakah lelaki atau gadis?

  • Kontrak dengan Nuffnang telah dibubarkan dan blog ini tidak lagi menggunakan image Zuhry a.k.a Aie

  • Blog ini tidak lagi ada kaitan dengan Zuhry darkbatman
Entahlah memang tak faham mengenai blog ini. Apa-apa pun, diharap semuanya dapat diselesaikan dengan baik agar tiada pihak yang tidak berpuas hati sama ada darkbatman ataupun penulis blog ini.

14 comments:

Myvitrd said...

Masalah dalam bro.. takut nak campur...

velasrizal said...

aku pun xpaham. lagipn tak folo blog dia

JMR said...

macam2 le dunia blog ni..

eiela said...

baca jugak tadi, sedang menghadapi konflik tuh.

n@m@n said...

ada kena mengena dengan salinan report eyriqazz ke ek?tiba²² nak menyibuk ;)

danish said...

Macam-macam. harap dapat diselesaikan dengan elok

anisalya said...

harap2 selesai cara baik.

far_east said...

pun baca jugak pasal pengumuman tue..baru tahu itu bukan belog ZZ..

zuar said...

xfaham gak ni..mcm2 dunia blog skrg ni kn

lagenda said...

x tahu, x paham dan x reti apa2 sbb mak ni hana penulis picisan.

Isu2 Blogger hardcore ni,mmg jauh dr jangkauan mak..huhuhu

hazman aka species1980 said...

Aku pun ada terbaca gak semalam....si Zuhry tu pun senyap seribu bahasa....

sahromnasrudin said...

dia dh jual blog dia kt org lain kot sebab blog dh tersangat popular huhuhuhhhh

mamaNoriz said...

semoag mereka temu jalan terbaik utk selesaikan...

Niena said...

erm.. slalu jgak singgah2 situ