Pages

Friday, September 23, 2011

Berurut di Tempat Terbuka RM1 Aja

Hari tu pi ke IOI Mall so nampak le benda alah ni, "Rest N Go" yang dibawakan oleh Gintel. So kalau dah letih berjalan-jalan sambil shopping berehatlah sambil berurut. Memang not bad juga, seluruh badan kita dimassage. Budak-budak pun suka.

Kalau yang dewasa lagi le, yang pasti bahagian leher dan belakang kita rasa segar sikit.

Senang aja, masukkan duit kertas dalam benda alah yang berwarna hijau tu then masa mula dikira. Apa yang perlu dibuat just relax.

Kalau yang belum cuba apa lagi ianya RM1 untuk 3 minit, kalau nak lama lagi masuklah RM10 baru puas. Then kalau tak puas lagi beli le benda alah tu kat Gintel.

Tapi nak tahu apa yang lebih seronok lagi apabila melakukan aktiviti shopping????

Ianya sudah pasti membeli-belah dengan celcom @Talk-a-thon. Bukan sekadar anda dapat beli apa yang diidamkan tetapi ianya percuma. Memang betul setiap hari, dari 15 Ogos 2011 sehingga 30 November 2o11, 5 orang bakal membawa balik voucher bernilai RM5,000 dengan hanya membuat panggilan, menggunakan celcom broadband ataupun top-up instanet.

Banyak tempat yang boleh digunakan voucher tersebut:

Semenanjung Malaysia

Parkson, Giant, Gold Storage, Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study (Apple authorised reseller - Lembah Klang Sahaja), Forever 21 (Pulau Pinang & Lembah Klang sahaja), TopShop (Pulau Pinang & Lembah Klang sahaja)

Sabah & Sarawak

Parkson, Giant, Farley, H&L Supermarket


Inilah antara pemenang-pemenang bertuah, nak tahu jika anda adalah termasuk dalam senarai, boleh check kat talk-a-thon. Boleh juga rujuk my previous entry mengenai cara nak masuk cotest ini, "Anda Suka Shopping".

Memang shopping boleh menghilangkan masalah dan kadang-kadang boleh menambah masalah apabila tiba masanya untuk membayar tetapi dengan voucher percuma @talk-a-thon, pengalaman membeli-belah lebih menyeronokkan kalau tak percaya tanya mereka yang telah menang voucher tersebut.

Nota: Entri ini adalah Sponsored Post. Untuk entri terbaru, sila skrol ke bawah.

9 comments:

Anne said...

Best kan,penat2 jalan boleh berurut terbuka. Kalau yg tertutup tu risau pulak nanti kena serbu.

HaiDa HiDa said...

blk kg ari tu g shopping kat tesco.. sekali beratur panjang org nk berurut.. ok gak kan idea mcm ni..

amirah said...

waaaa....dpt sponsored post? tahniah..mmng dh byk sgt kerusi urut ni kat mana2 kan...agaknya kalau tak buat mcm ni tak semua mampu nak beli. kalau dah beli pulak lama2 buat perhiasan je..

hazman aka species1980 said...

bagus la bro kaitkan kerusi urut ngan contest talk a thon nie yea...

sahromnasrudin said...

cool je huhuhhhhh

mamaNoriz said...

entry 2 in 1 ek ni?

hehe...

cian lak tgok bdak kecik tu terperosok kat krusi besao...hihi

alin@elin said...

selese bdn slps berurut..di summit usj pun ader:)

anisalya said...

memang sedap berurut ni. mau ke spa la buat rawatan. tetiba je kan. hehehe...

fiza said...

Bestnya bro, dpt sponsored post. Congrats.

Dulu ingat kusi ni free jer, rupanya kena bayo. Tak pernah try lagi.