Pages

Monday, September 19, 2011

Seronoknya Kalau Shopping Tapi Orang Lain Bayar

Tiap-tiap minggu boleh dikatakan mesti ke hypermarket untuk membeli barangan kering. Di samping itu, boleh gak spend masa dengan keluarga semasa berada di tempat ini. Kebetulan semalam hari cuti sempena Hari Malaysia so singgahlah di Giant.

Bila pi Gianta teringat pula dengan contest terkini oleh Celcom, Talk-A-Thon yang menawarkan voucher setiap hari @RM5,000 kepada 5 pemenang. Just imagine, barang yang dibeli kat atas tu RM100++, so kalau menang voucher, berapa minggu boleh shopping ni, siapa tak suka.

Shopping kat Giant ni selesa juga dengan keadaan dan barangan yang disediakan. Danish kalau datang sini mesti nak juga gunakan kemudahan scan harga ni walaupun dah tahu berapa harga, biasalah budak-budak kan.

By the way, nak tahu lebih lanjut mengenai Talk-A-Thon?

Boleh rujuk kepada my previous entry "Anda Suka Shopping"? Mungkin anda merupakan orang yang bertuah seterusnya? Contest ini berlansung between 15 Ogos 2011 and 30 November 2011. Ianya khas bagi pelanggan XPAX, U.O.X., S.O.X, Celcom Broadband dan juga Instanet.

Bukan hanya voucher untuk shopping di Giant tetapi ianya juga meliputi:
Memang banyak tempat bukan? So apa lagi yang ditunggu, untuk mengetahui lebih lanjut, jom terjah Talk-A-Thon.

Nota: Entri ini adalah Sponsored Post.

9 comments:

faiz said...

wahh..lagi satu sponsored post..murah rezeki..

Eyriqazz said...

eh,eh..sayapun ada jugak gambar Amber Chia bergambar dengan saya :

http://www.eyriqazz.com/2011/04/je-jai-dikejar-paparazi-amber-chia.html

Hairil Rizal said...

Giant...mmg convenient. Harga plak byk yg murah. :)

Myvitrd said...

murah2 rezeki ni bro

eelobor said...

selagi tak terdesak, selesa membeli barangan2 dapur & kat NSK jer walau tiada hadiah ker, voucher ker, apa2 jer lah sbb kat situ dah harga memang murah sangat2

JMR said...

borak smpai lebam bro..

woww...murah rezeki pas raya ni bro..

siti murni said...

semlm pun pegi shopping kat Giant..

lagenda said...

semakin ke depan bro nik kita nih. Mak tetap sokong kwn2..

anisalya said...

shoppimg bawak anak2 memang pening. sy la. ada yg nak tolak troli, ada yang nak berlari. kalau kat jhr sy suka ke Giant skudai. orang tak ramai. nak shopping pun rs aman damai je.