Pages

Saturday, September 3, 2011

Selamat Kembali Setelah Berhari Raya di Kampung Halaman

Baru sahaja sampai ke Kuala Lumpur from Kelantan semalam, Jumaat. Perjalanan dengan kereta mengambil masa selama 8.5 jam. Bertolak kul 9.30 pagi dan sampai kul 6.00 petang. Masa yang diambil adalah sama semasa balik from Kuala Lumpur tu Kelantan sebelum raya.

Secara keseluruhan perjalanan adalah lancar melainkan Kota Bharu-Kuala Krai, ianya lebih dari 2 jam jika dibandingkan dengan sejam pada hari biasa. Di samping itu kat Raub juga sesak dengan kenderaan.

Bagi yang ingin memulakan perjalanan pada hari ini atau esok, memandulah secara berhati-hati dan tak semestinya kita bawa slow. Semoga dipermudahkan perjalanan.

5 comments:

Muaz Faris said...

saya pun baru balik dari kelantan, tp semalam la.

ade la dalam 8jam lebih, tolak berhenti slt jumaat..

eh, tlg support my blog boleh tak?
http://www.muazfaris.com/2011/09/tips-jana-traffik-dengan-join-netwok.html

Awan Fantasia said...

mak ai..lamanya..kalau saya 2 jam pun dah lenguh lutut..

Entri Terhangat!! :
HOT!!Apa Kata Artis Kita Tentang Aurat!!
Identiti SebenarMakcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Dibongkarkan !!

luahfikiran said...

SALAM SYAWAL,
ALHAMDULILLAH, SELAMAT KEMBALI

amry said...

alhamdulillah selamat sampai..... :)

ISP said...

nak blk malam ni..harap2 lah jalan tak jam sgt..amin...:)