Pages

Saturday, September 17, 2011

Promosi Serunding Daging dan Ikan @Jangan Lepaskan Peluang

Tak kira bulan Ramadhan, bulan Syawal atau bila-bila aja. Serunding memang sedap dimakan dengan apa jua termasuklah ketupat dan juga nasi. Jangan risau bagi yang tak sempat beli masa bulan puasa, kira anda boleh pesan terus melalui online. Jom kita tengok promosi sempena Hari Malaysia dan sepanjang bulan Syawal.

Ianya boleh dibeli melalui aconceptnature. Yang bagus ianya homemada dan dua jenis boleh didapati iaitu ikan dan juga daging. Ianya dibungkus dalam pek seberat 250 gram. Harganya adalah:
  • Ikan: RM16

  • Daging: RM19
Kalau yang tinggal berdekatan Ampang, boleh pi ke kedai terus @TMT Unity Products & Marketing di No. 12A, Jalan Wawasan 2/12, Bandar Baru Ampang, Selangor or telefon 03-4270 4299. E-mail pun boleh di cundeal@yahoo.com.

Promosi:
  • Open House Syawal
    • Beli 2 pek dapat penghantaran percuma (poslaju) bagi semenanjung Malaysia
    • Bagi Sabah dan Sarawak tambah RM5 untuk penghataran
    • Tempoh sah ialah sepanjang bulan Syawal

  • Sambutan Hari Merdeka dan Hari Malaysia
    • Beli 2 pek dapat dapat percuma 1 pek 50 gram (bernilai RM5.50) dan penghataran percuma
    • Tempoh promosi adalah bagi bayran dibuat pada 16, 17 dan 18 September 2011 sahaja
    • Penghantaran akan diurus pada 19 dan 20 September 2011


Nak tahu macam mana nak beli dan dapat promosi ini?
By the way, sebelum membuat pembelian bolehlah hubungi terus A Concept Nature untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

7 comments:

lagenda said...

serunding ni, buat popia gulung pun sodap!

velasrizal said...

mkn dgn roti pn sodap ni

relevan said...

Ratah mcm tu je pun ok..

siti murni said...

yer...selalu makan dengan roti gardenia..shedapp..:)

eelobor said...

makan gitu aje pun sedap... huhuhu

hazman aka species1980 said...

serunding daging/ayam kelantan still the best in malaysia kan bro....

KiD said...

serunding campur roti pun ok