Pages

Wednesday, August 17, 2011

Selamat Tinggal Fabregas

Mengikut Arsenal.com, kapten pasukan, Fabregas sah meninggalkan Arsenal untuk kembali ke kelab lamanya yang sudah ditinggalkan sejak zaman remaja, Barcelona. Apa-apa pun all the best untuk Fabregas dan semoga menemui apa yang diimpikan.

Memang suka betul tengok Fabregas main memang sangat kreatif.

Anyway Persie akan menerajui Arsenal menggantikan Fabregas sebagai skipper bagi musim ini dan semoga Arsenal at least dapat sekurang-kurangnya satu piala musim ini. Beliau juga tidak kurang hebatnya, memang sungguh tangkas dan peluang yang diperoleh tidak disia-siakan untuk menjaringkan gol.

6 comments:

afiqazizan said...

Perpindahan cesc fabregas ke barcelona pasti memberi kesan pada pasukan arsenal..ape2 pun peminat-peminat kelab arsenal dan liga epl akan merindui aksi beliau.

velasrizal said...

arsenal kene lbh kreatif lps xde fabregas ni

KiD said...

hahha.. bye bye fabregas.. macam kisah torres gak.. katanya loyal, tapi blah jugak bila peminat ramai.. hehehe.. senang sikit Liverpool nak tibai pasni.. lalalaaaaa

sahromnasrudin said...

bile samir nasri plak huhuhuhh

amirah said...

bye fabregas..

eelobor said...

suruh TSAM beli main ngan TRW la