Pages

Friday, August 12, 2011

Berbuka Puasa Dalam Kereta @Parking Jusco

Hari ini pi Jusco Wangsa Maju, nak le berbuka kat luar tapi bila sampai dah penuh semua. Memang tak ada seat, kalau ada pun untuk 2 orang aja. So apa lagi pi le kat MCD takeaway, manalah tahu kot-kot ada kerusi kosong kat luar. Tengok-tengok tak ada yang kosong.

So apa lagi, masuk dalam kereta berbuka le. Tak kisahlah mana-mana pun berbuka janji dapat berbuka kan. Ni paper bag yang sempat dibawa balik rumah since ada sedikit makanan yang tak habis.

Anyway selamat menunaikan terawih di mana sahaja anda berada.

7 comments:

zati embong said...

GCB!GCB!

hihi.

KiD said...

aku hampir berbuka dalam kereta.. huhuhu

aimaniman said...

x pernah lagi buka kat dlm kete sejak zaman buat master dolu.. time tuw memang gila sibuk, balik ngajar pkl 2, trus drive reramai p utm, skudai,.. p lecture 4-600.. semayang pa pa..p cr makanan.. nak balik kota tinggi, jem.. so minum laa air katira dalam kete kawan sambil pegangkan bekas air tok driver sambil sdut air...

Zura said...

mkn mcd je..senang kan sbb ade drive thru...mkn berger ape tue..nak cikit...hehe

Myvitrd said...

dugaan tu bro.. hehehe

Kembang Perawan 3288 said...

kenapa x buka kat rumah? huk3.. nak buka kat luar mmg kne booking awal2 ... dulu buka luar kt wangsa walk kne booking jam 3 ptg.. byr deposit.. fuu selamat..tu pun dah nak full. hehe

anisalya said...

pernah berbuka dengan rambutan je sebab bas ekspress sengal lambat sampai ke shah alam.dah la sampai lambat, dia terus parking kat workshop dia. aduhai...