Pages

Saturday, August 20, 2011

Dah Hampir 2 Tahun Bersama Nuffnang, Berapa Dapat

Rasanya barau aja saya bersama-sama dengan Nuffnang, pejam celik pejam celik dah hampir 2 tahun. Thanks to eyriqazz yang memperkenalkan dengan syarikat pengiklanan yang terkemuka ini.

Memang banyak juga aktiviti yang saya join. Pendapatan bukan segala-galanya, lagipun buat suka-suka aja dengan minat kita untuk berkongsi dengan orang lain apa yang kita suka. Anyway so far dapat RM1,500 lebih dengan purata bulanan melebihi RM50. Apa-apa pun macam saya cakap tadi, duit bukan segala-galanya. Yang penting minat.

19 comments:

Zaidi Toha said...

tahniah2.

♥ Dea ♥ said...

wahh..bnyk tu..:P.. sy punya xberganjak kot.. hehe

DaHLia said...

terbaekkk!!!!


tahniah ya bro..

Latika.Dot.Dot. said...

banyaknyaaaa.
(@-@)

Muaz Faris said...

alhamdulillah la tu dari saya tak dapat pe-pe lagi setakat ni..

ermmm, jom exchange link boleh tak? lagi pun dah lama saya letak link blog ni kat blog saya..hehe

Lin Azlina said...

income terkumpul saya baru 300 bersama nuffnang..okla dari takde kan...bersyukur

apisv2 said...

ok2 ;)

Inspirasi Fourzie said...

Tahniah dan alhamdulillah.... saya rasa der boleh pergi jauh lagi ni... lagi pun infoz der pun best2.. saya pun baru dalam 2 tahun gak la.. merasa la RM1000... dalam proses nak merasa RM10,000 pulak :-) sama2 la kita kongsi info dalam blog ni ek

velasrizal said...

mmg btol blh wat duit

MrJocko said...

Rezeki nak raya,, Alhamdulillah,,,

butterflyana said...

alaaaa...
aku 2 tahun baru rm60++ je kot.
jeles ok!

relevan said...

ok tu..

KiD said...

tahniah.. memang berbaloi dengan usaha anda..

hazman aka species1980 said...

betul tue bro....kalau minat ari2 kita update blog....dan harap2 bro dapat banyak lagi event nuffnang....

faiz said...

byk tu..dah lame earning nuffnang xgerak ni..tapi mls dah nak fikir..

Zura said...

okeylah tue...nie dh 2 thn nk cecah 500 pun payah...:D

afiqazizan said...

Tahniah..fiq lak tak pernah dapat lagi income dari nuffnang.

anisalya said...

blh buat simpanan di hari tua...
hehehe...

amirah said...

banyak tu bro nik...saya ni tak pernah2 pun cash out..huhu