Pages

Wednesday, August 3, 2011

Kasut Raya

Hari minggu lepas pi Sogo, memang ramai betul orang pi sana. Biasalah di mana-mana pun jadi tempat tumpuan. Anyway since pakaian raya sudah beli sebelum ini, kali ini beli kasut Afiqah dan Danish pula.

Macam biasa Danish tak kisah sangat tapi anak pompuan sorang ni, memang memilih betul. Tak kisah le, janji mereka happy.

15 comments:

mamaNoriz sini.. said...

alolor cute nyeee...
bagus la afiqah cerewet...tu lumrah bagi seorag pompuan...
dah besar nanti dia jenis berhati dan peka la...ekeke

Farra said...

gegal mmg la gitu! hehe..layankan ajek :)
wah bagus dah beli awal
saya tak beli lg ni for the 4 kids

KiD said...

tul tu bro.. laki tak kesah sangat.. pompuan tuh.. hehehehee

ejaMaria said...

baru betul girl... ;p

~aSHa~ said...

last time pun gi sogo masa members day....ari jumaat......

tak membeli sgt pun...sbb nak memilih susah....alahaiiiiiiiii penat je dpt nye....

amirah said...

anak perempuan memang bercitarasa tinggi..hehehe

rasp said...

i lum beli lagik kasut for kids...
gegirl mmg slalunya cerewet skit...
cuba bayangkan i ada 3 girls...

icee-yah said...

betul tu kalau girl memang mactu.kalau boleh time raya nak jadi princess kat kampng.kasut kena cantik2 n of course pink.high 5 dgn afiqah:)

hazman aka species1980 said...

hurmm.... anak perempuan sure yang warna pink color gak kan....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

minggu ni baru nak cari kasut utk my nuha. baju dia dah beli.tutup buku dah.hehehe

sahromnasrudin said...

comel lo

relevan said...

Harga barang keperluan naik..

eelobor said...

buat persiapan awal kan senang....

iza said...

Assalam..
Bagus beli awal2, nanti tak kalut sgt..

miss nina said...

cantiknya kasut raya pink tu
kanak-kanak kan suka tgk macam-macam, layankan je la